Over mij | Mantelzorgmakelaar Kassem

Loubna Kassem
Iamge
In de afgelopen jaren in mijn functies als communicatiedeskundige kwam ik erachter dat ik een echte mensen-mens ben, een verbinder, een doener en mij graag wil laten inspireren.
Ik sta graag midden in het leven en wil van betekenis zijn voor de ander.

De keuze voor de opleiding tot mantelzorgmakelaar was een logische vervolgstap in mijn carrière. Op persoonlijk vlak ben ik al vanaf jonge leeftijd mantelzorger en ik weet hoe lastig maar ook uitdagend het kan zijn de juiste zorg te regelen. Vooral als je naast de wirwar aan regels, wetten en voorschriften waar jij je weg in moet vinden ook nog eens te maken kan krijgen met onvoldoende aanbod van cultuursensitieve zorg. Wat voor de een vanzelfsprekend is, hoeft het voor de ander niet te zijn.

Met mijn kennis en ervaring wil ik als mantelzorgmakelaar de verschillende partijen bij elkaar brengen. Ik wil een brug leggen en indien nodig de benodigde deskundigheid inschakelen, waarbij de vraag van de mantelzorger of zorgvrager voor mij het uitgangspunt vormt. Het mooie aan dit vak is dat iedere mantelzorger en iedere zorgvraag uniek is.

Mijn doel? De regie bij u als mantelzorger of zorgvrager houden, de balans herstellen en u daarmee in uw kracht laten blijven!

Ik maak graag kennis met u.